Koken is hip & happening!

Online, op tv, in magazines, in de supermarkt. In een restaurant of bij je thuis: de aandacht voor koken en culinair genieten is ‘booming’.

Ben je ook een groot liefhebber van koken en lekker eten? Vind je het belangrijk dat je tools om iets smaakvols te creëren tip top in orde zijn? Wil je graag spatvrij kokkerellen en hou je van een bijzondere uitstraling? Kies dan voor een leren schort met naam: robuust, sterk en vol karakter.

Custom-made schort

De schorten van Gaba-Gaba zijn gemaakt van volnerfleer. Dit leer is het beste van het beste uit Argentinië. Super duurzaam en soepel. En: hoe langer je het schort draagt, hoe mooier het wordt.

Je hebt bij Gaba-Gaba de keus uit diverse basiskleuren, waarmee je kunt variëren in de door jou gewenste uitstraling. De stijlelementen, zoals de zakken, nekpad en handdoeklus, kun je in een contrasterende kleur bestellen. Hiermee creëer je schort met een unieke look.

Ook niet onbelangrijk: door de waxcoating is het schoonmaken een eenvoudig klusje. Je schort met een vochtige doek afnemen is het enige wat je hoeft te doen.

Personaliseer je schort

Door de leersoort, de kleur en de stijlelementen is je schort al uniek in zijn soort. Wil je toch nog wat extra’s toevoegen? Kies dan een schort met naam, dit maakt het helemaal af. Een gepersonaliseerd schort is ook heel geschikt als persoonlijk cadeau voor een andere professional of hobbykok.

De techniek: laseren

Met onze laser machine branden we de naam vakkundig in een net afgewerkt extra lapje leer dat op het schort bevestigd wordt. Dit ziet er niet alleen professioneel maar ook heel ambachtelijk uit.

Bestellen

Voor € 15,- per stuk creëert Gaba-Gaba de unieke personalisatie van jouw leren schort. Hiervoor vul je je bestelling in, klik vervolgens bij “logo” op “laseren”. Na het afronden van je bestelling stuur je ons de door jouw gewenste naam via: vragen@gabagaba.nl

Spice up your skill!