Je eigen vak, je eigen stijl

Werk je in een ambacht, dan sta je voor je vakmanschap. Ambachtelijk werken betekent oog voor je klant of product en de tijd nemen om iets moois te creëren. Je werksetting en look dragen bij aan de ambachtelijke sfeer. Door het dragen van een leren schort of sloof bescherm je niet alleen je kleding, maar geeft ook een extra personal touch aan je werk. Stijlvol en uniek.

Volnerfleer: sterk en soepel

De schorten en sloven van Gaba-Gaba zijn gemaakt van volnerfleer. Dit leer is het beste van het beste uit Argentinië. Super duurzaam en soepel. Je hebt bij Gaba-Gaba de keus uit diverse basiskleuren, waarmee je kunt variëren in de door jou gewenste uitstraling. De stijlelementen, zoals de zakken, nekpad en handdoeklus, kun je in een contrasterende kleur bestellen. Hiermee creëer je een schort met een unieke look.

Door de waxcoating is het schoonmaken een eenvoudig klusje. Je schort met een vochtige doek afnemen is het enige wat je hoeft te doen. En: hoe langer je het leer draagt, hoe meer karakter het krijgt.

Personal touch

Je professionele look is helemaal af als je het schort laat bedrukken van je tekst/logo. Je kunt hierbij kiezen voor laseren. 

Bij laseren maken we een mal op basis van het door jou aangeleverde tekst/logo, waarna we het vervolgens vakkundig inbranden en bevestigen op het schort. Door het kiezen van de leerkleur, het type stijlelementen en het aanbrengen van een tekst/logo draag je een schort dat echt one-of-a-kind is!

Bestellen

Voor € 10,- per stuk creëert Gaba-Gaba een unieke personalisatie van jouw schort of sloof. Hiervoor vul je de bestelling in, klik bij “logo” op “gelaserd”. Stuur ons vervolgens door de jou gewenste tekst of logo via: vragen@gabagaba.nl. Mail je ons je logo, doe dit dan via een vector-bestand. Wil je eerst meer informatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Spice up your skill!