NIET TEVREDEN, GELD TERUG
Gaba-Gaba biedt je een ‘Niet Tevreden, Geld Terug-garantie’ op de aankoop van je schort of sloof. Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om je schort te retourneren. 

Garantie
Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en streven er dan ook naar om een perfect product te leveren. Een product dat in eigen beheer is geproduceerd en keurig is afgewerkt. Je ontvangt – bij normaal gebruik - 2 jaar garantie.

Niet tevreden?
Ben je ondanks onze inspanningen niet tevreden met je aankoop, dan proberen we altijd om zo snel mogelijk (binnen 5 werkdagen) een passende oplossing te vinden. Dat betekent óf een nieuw schort dat wél aan je wensen en behoeften voldoet óf je geld terug. Bel of mail gerust om hierover te overleggen: 038-2022343 / vragen@gabagaba.nl.

Retourneren
In het geval dat je - ondanks onze zorgvuldigheid - een gebrekkig product hebt ontvangen (bijvoorbeeld een schort met slechte stiknaden), dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst op onze kosten retourneren. 

Klantenservice
Bij Gaba-Gaba nemen we eventuele klachten heel serieus en we streven er dan ook naar om deze zo goed en snel mogelijk af te handelen.