Jouw vaardigheid is onderscheidend.
Geef je ambacht extra karakter met de leren schorten van Gaba-Gaba.

Leren schorten

Barista Schort

Je haalt het beste uit espressobonen en je beheerst de latte-art techniek tot in de puntjes. Onderschrijf je ambacht met het barista schort van Gaba-Gaba. Stoer, onderhoudsvrij en in sprekende kleuren verkrijgbaar.

Horeca schort

Jouw klant is koning. Straal extra professionaliteit uit met het Gaba-Gaba horeca schort. Prettig om de hele dag te dragen vanwege het lichte gewicht en de verstelbare, zachte nekpad.

BBQ Schort

Als echte selfmade grillmaster ken je alle kneepjes van het grillen en roosteren. Met de leren schorten van Gaba-Gaba barbecue je met een stoere, onderscheidende look. Bovendien werk je veiliger doordat het BBQ schort nauw om het lichaam sluit.

Vakman Schort

Wat je skills ook zijn, met het leren Gaba-Gaba schort onderstreep je niet alleen je vak, maar werk je ook veilig en spatvrij. Karaktervol, robuust en onderhoudsvrij. Je hebt ruime keus uit diverse leerkleuren, type zakken en nekbanden, zodat je je eigen stijl kunt uitstralen.

Keuken Schort

Koken is je tweede natuur. Of je nu in een handomdraai een eenpansgerecht bereidt of ruim de tijd neemt voor een viergangenmenu, koken is helemaal jouw ding. Met het Gaba-Gaba keukenschort bescherm je je kleding tegen vlekken en geef je je hobby extra stijl.

Sloven

De leren Gaba-Gaba sloof is verkrijgbaar in diverse kleuren en met verschillende type zakken. Vanzelfsprekend met verdiept gelaserd bedrijfslogo als je dat wilt..

  • Leren sloof horeca
  • Barista sloof
  • Sloof voor de vakman

Werkzaam in een ambacht, waarbij jij en je medewerkers de kneepjes van het vak als geen ander beheersen? Een eigen zaak met uitgesproken sfeer en karakter?

Geef je vak nog meer uitstraling met de authentieke leren sloven en schorten van Gaba-Gaba. Sterk, aan te passen aan je persoonlijke wensen en eenvoudig schoon te maken. Gemaakt van het beste leer dat er is: Argentijns volnerfleer. Vol karakter, duurzaam en met de jaren alleen maar mooier.